Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: mootools transitions non actives

mootools transitions non actives 23 Jun 2013 13:40 #11749

...The SlidingMenu is placed in left sidebar under the mainmenu with 4 items.

:)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

mootools transitions non actives 24 Jun 2013 07:10 #11754

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 26228
  • Karma: 427
  • Thank you received: 3330
I have checked and there is an error javascript in the page when using beez3. This breaks the kwickmenu.
you must find how to solve the beez3 error
Joomlack Webmaster and Developer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

mootools transitions non actives 24 Jun 2013 13:53 #11772

Hi CEd,

Thanks at first.
But i have figured out a new issue. I wrote, that sliding works in beez20 for instance.
So yesterday i took the time and customized this template for my contend. Almost done in the evening i noticed that the sliding effect is broken too in beez2. What the hell can that be?

For you information: The custumization did not affect any js of the template. I use a "override" css to override the pre-defined sytles and include the added stylesheet file in the index php. Definitely no more modifoications.

Based on that fact, it is simple do rebuild the original style of the template by deleting the index.php entry. This is done quickly but no result. Sliding effect seems to be gone for ever.

Phuuu, i am really confused.

Any hint?

Greets, Ice

Please Log in or Create an account to join the conversation.

mootools transitions non actives 24 Jun 2013 14:01 #11773

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 26228
  • Karma: 427
  • Thank you received: 3330
I have checked your website and there is still a mootools error in the page
I have tested myself on your website, disabling the kwickmenu module and the error is still there.
Then by my side on my test site it works
Try to reinstall your joomla to test, this is the only advice I can give you
Joomlack Webmaster and Developer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

mootools transitions non actives 24 Jun 2013 14:16 #11775

Well, thanks again. i will check that out. But it is really odd.. i keep you informed.

Greets, Ice

Please Log in or Create an account to join the conversation.

mootools transitions non actives 29 May 2014 02:50 #19866

If it helps anyone else - I found that the md_stylechanger.js file in Beez is causing the error.

If you are not using style changing - you can simply comment out the includes for this javascript in the base index.php file.

I also commented out the hide.js file as I don't use it.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.192 seconds

Fast and powerful creation, customizable and responsive.

Read More

Qui est en ligne

We have 987 guests and one member online