Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: mootools transitions non actives

mootools transitions non actives 03 Oct 2012 17:34 #5947

Bonjour Cédric, Bravo et merci pour tout ton travail !
J'ai un probleme avec les transitions mootools du Kwickmenu sur un site que je suis en train de faire alors que sur un autre déjà fait cela fonctionne très bien. Ils sont tous les deux J2.5.7, l'un est hébergé chez ovh et l'autre chez 1&1.
Mon problème : les images du menu s'affichent correctement mais ne glissent pas pour passer d'un lien de menu à l'autre lors du survol de la souris.
ça fait deux jours que je m'arrche les cheveux avec ce truc et je trouve pas de solution... As-tu une idée stp ?
Par avance merci !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

mootools transitions non actives 03 Oct 2012 18:20 #5951

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 17674
  • Karma: 391
  • Thank you received: 2264
salut
surement un conflit js, donnes moi ton url
Ced

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

mootools transitions non actives 03 Oct 2012 20:17 #5954

Merci pour ta réactivité
quelle url veux tu ? Je bosse dessus et le site en question est hors-ligne pour l'instant
quel genre de conflit stp ?
tu aurais besoin d'un acces user c'est ça ?
Merci pour tes précisions stp

Please Log in or Create an account to join the conversation.

mootools transitions non actives 04 Oct 2012 06:54 #5956

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 17674
  • Karma: 391
  • Thank you received: 2264
j'ai besoin d'accéder à ton code source, mets le site en ligne temporairement et donnes moi l'adresse

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

mootools transitions non actives 04 Oct 2012 11:17 #5960

C'est fait -> c'est un gros chantier encore... ;)
waypoint.gp
Je rencontre le meme genre de problème depuis hier avec MooCoverFlow -> les animations ne fonctionnent pas
Merci pour ton aide Cédric

Please Log in or Create an account to join the conversation.

mootools transitions non actives 04 Oct 2012 11:21 #5961

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 17674
  • Karma: 391
  • Thank you received: 2264
à mon avis ça vient de l'erreur js :

Horodatage : 04/10/2012 13:18:52
Erreur : TypeError: root is null
Fichier Source : waypoint.gp/templates/jsn_gruve_free/js/jsn_utils.js
Ligne : 363

essaies avec le template beez_20

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

mootools transitions non actives 04 Oct 2012 11:28 #5962

ok j'essaye merci bcp

Please Log in or Create an account to join the conversation.

mootools transitions non actives 23 Jun 2013 09:46 #11741

Hallo ced1870,

i figured out the same issue while using the Beez3 template under Jommla 3.1. The menu appears, but no sliding effect is visible. So i installed Beez20 and Beez5 from Joomla 2.5.x core and tried the sliding effect using the this both templates. Well, that worked fine with no problems. Sliding is visible. Switching back to Beez30 sliding is not visible again. Reading the thread here, it might caused by a java problem. Is there an option to solve it, cause i spent lots of time for the modification / customization of the Beez3 template for my own contents?! Can you help me please?

Thanks in advance, Ice

Please Log in or Create an account to join the conversation.

mootools transitions non actives 23 Jun 2013 11:34 #11745

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 17674
  • Karma: 391
  • Thank you received: 2264
HI
please give me your url to see the issue
CEd

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

mootools transitions non actives 23 Jun 2013 13:29 #11748

Hi CEd,

thanks for the very fast reply.

Cause the Project stite is not yet released and not online, i recreated a simple side on my webserver withe the same issue.

Here is the link: workaroundj311.dexato.de/

Backend is available with [modo]no codes here[/modo].

Thanks for checking this out :)

Greets, Ice

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last Edit: by ced1870.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.364 seconds

Fast and powerful creation, customizable and responsive.

Read More

Qui est en ligne

We have 410 guests and no members online