Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Upgrade to versions 2.2.6 not working correctly

Upgrade to versions 2.2.6 not working correctly 10 Jun 2018 19:45 #48533

  • BobF
  • BobF's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 29
  • Thank you received: 1
Bonjour Cedric,

I am running Joomla 3.8.8 and updated Pagebuilder to 2.2.6 along with the correct plugins, etc. When adding text, images, etc to a module or article, the item can not be saved. None of the menu buttons work, ie. save, save and close, etc. And nothing is saved. I actually removed all of the plugins, modules, components and installed a fresh version of 2.2.6 and the result is the same. I cannot create anything with Pagebuilder at this point in time. Need some idea on how to fix.

Bob Foley

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Upgrade to versions 2.2.6 not working correctly 10 Jun 2018 21:45 #48534

  • BobF
  • BobF's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 29
  • Thank you received: 1
The issue is the check mark button in the editor column which is the activate button. Does not work. The X button does not work either.

Bob Foley

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Upgrade to versions 2.2.6 not working correctly 10 Jun 2018 22:04 #48535

  • BobF
  • BobF's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 29
  • Thank you received: 1
Interesting. Seems to be a Chrome issue. Tried in Firefox and appears to work

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Upgrade to versions 2.2.6 not working correctly 11 Jun 2018 00:23 #48536

  • BobF
  • BobF's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 29
  • Thank you received: 1
Recent Chrome update must have some corruption. Reloaded and flushed cache. Now Page Builder working except for column issues.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Upgrade to versions 2.2.6 not working correctly 11 Jun 2018 07:08 #48540

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 20181
  • Karma: 417
  • Thank you received: 2569
Hi
you don't need to create 2 threads ...
We can continue the other one here
forum.joomlack.fr/index.php/page-builder...lumns-not-displaying

CEd

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.193 seconds

Fast and powerful creation, customizable and responsive.

Read More

Qui est en ligne

We have 369 guests and no members online