My mooCoverFlow menu won't show up

My mooCoverFlow menu won't show up was created by jkirkpat

Posted 13 years 1 month ago #233
Greetings, I'm American and I hope someone speaks English :huh:

My images won't display in my mooCoverFlow. Am I doing this right? I upload my images for each individual menu item as follows:

Menu Manager: Edit Menu Item and then I go to Link Type Options/Link Image

The module loads just fine, but no images.

In the module settings, the First Image Index is set to 0. Is this correct?

Please help!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by ced1870 on topic Re: My mooCoverFlow menu won't show up

Posted 13 years 1 month ago #238
hi
please send me your website url and a screenshot of a menu item params + module params

Joomlack Webmaster and Developer

by ced1870

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by jkirkpat on topic Re: My mooCoverFlow menu won't show up

Posted 13 years 1 month ago #263
Hi, there:

I responded to your email by sending you screenshots of both my MooCoverFlow params plus how I attached images to my menu items. I'm attaching also to the forum, so whichever communication is easiest.

The URL to my test site is:

illuminae.info/matec/

Grateful for your help!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by ced1870 on topic Re: My mooCoverFlow menu won't show up

Posted 13 years 1 month ago #268
if you put a native joomla menu, do you see the images ? they are not loaded.
you may have an issue in your menu config

Joomlack Webmaster and Developer

by ced1870

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by jkirkpat on topic Re: My mooCoverFlow menu won't show up

Posted 13 years 1 month ago #270
Thanks for the quick reply.

Yes, as you can see from my test site URL, I tested with any old image attached to my Home button:

illuminae.info/matec/

...and the image attaches itself just fine to the menu item.

Again, I do this as follows:

Menu Manager: Edit Menu Item and then I go to Link Type Options/Link Image

Is this right?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by ced1870 on topic Re: My mooCoverFlow menu won't show up

Posted 13 years 1 month ago #280
yes this is right. But it seems like if you set images to another menu than the one you choose in the module coverflow.
Please put a native menu which displays the menu set in the coverflow to see if these images are shown

Joomlack Webmaster and Developer

by ced1870

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.658 seconds

Fast and powerful creation, customizable and responsive.

Read More

We have 1189 guests and no members online