Issue after upgrading v1 to v2 and article source

Hi,
We have upgrade to 2.5.2 from a v1 version.
We use the Article source, Joomla 3.10.12 php7.4. No override.
We get this error : 0 - Class 'Joomla\Component\Content\Site\Helper\RouteHelper' not found
Of course no more error if we select the manual slide for example.

Thanks
Last Edit:2 months 1 week ago by Semaphore
Last edit: 2 months 1 week ago by Semaphore. Reason: Solved

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by ced1870 on topic Issue after upgrading v1 to v2 and article source

Posted 2 months 1 week ago #71424
Hi
Please try the 2.4.2 version and tell me if it works
[removed]

because you are still on Joomla 3 ... you should update your website :)
CEd

Joomlack Webmaster and Developer

Last Edit:2 months 1 week ago by ced1870
Last edit: 2 months 1 week ago by ced1870.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by Semaphore on topic Issue after upgrading v1 to v2 and article source

Posted 2 months 1 week ago #71426
Thanks it's working.
I have tried to read the requirement somewhere and though the installation process will prevent a v4 version to be installed.
Yes this website must be upgraded when I m' not the personn who decide/pay ;-)

Thanks for your help.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by ced1870 on topic Issue after upgrading v1 to v2 and article source

Posted 2 months 1 week ago #71427
ok great
in fact I have updated the files to be Joomla 5 compliant, and also J3 compatible but it seems that some code is no more compatible J3, and I will not revert the changes. For now you must keep this version until you update your website

Joomlack Webmaster and Developer

by ced1870

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by ced1870 on topic Issue after upgrading v1 to v2 and article source

Posted 2 months 1 week ago #71428
PS : as you suggest, in my other extensions I have blocked the J3 installation ;)

Joomlack Webmaster and Developer

by ced1870

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Replied by Semaphore on topic Issue after upgrading v1 to v2 and article source

Posted 2 months 1 week ago #71429
yeah I just see that for Menuck ^^

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.668 seconds

Fast and powerful creation, customizable and responsive.

Read More

We have 1001 guests and no members online