Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Problem with latest update 1.2.0 and google map.

Problem with latest update 1.2.0 and google map. 01 Mar 2016 11:56 #32960

  • atg1967
  • atg1967's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 78
  • Thank you received: 1
Its seems that after the update to 1.2.0 Google map is not working.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Problem with latest update 1.2.0 and google map. 01 Mar 2016 12:00 #32961

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 20919
  • Karma: 423
  • Thank you received: 2648
Hi
Please remind me tomorrow
Shame that you did not report this when I asked for testers on Google+ and Facebook ...
CEd

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

Problem with latest update 1.2.0 and google map. 02 Mar 2016 13:16 #32997

  • atg1967
  • atg1967's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 78
  • Thank you received: 1
Reminder about the google maps not working in new version.

Thank you

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Problem with latest update 1.2.0 and google map. 02 Mar 2016 19:33 #32998

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 20919
  • Karma: 423
  • Thank you received: 2648
Hi
I have just checked by my side and it works.
Please clear the browser cache and try again.
If you still have the problem, detail me what is not working

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

Problem with latest update 1.2.0 and google map. 03 Mar 2016 08:51 #33016

  • atg1967
  • atg1967's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 78
  • Thank you received: 1
Hello again ced,

I have updated to Pagebuilder 1.2.1 and this is what the problem is with google map.

I have created a pagebuilder module and i have put a google map.

I have entered as address: L. Dimokratias 217 Acharnes

In the backend it shows correctly but the frontend is wrong.

I am attaching 2 screenshots for you to see.


Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last Edit: by atg1967.

Problem with latest update 1.2.0 and google map. 03 Mar 2016 08:54 #33017

  • atg1967
  • atg1967's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 78
  • Thank you received: 1
1

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Problem with latest update 1.2.0 and google map. 03 Mar 2016 18:21 #33046

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 20919
  • Karma: 423
  • Thank you received: 2648
ok, I have just tested again, with the address that you have given, by my side it works

Try to clear your browser cache and try again. Let me know

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

Problem with latest update 1.2.0 and google map. 03 Mar 2016 19:31 #33047

  • atg1967
  • atg1967's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 78
  • Thank you received: 1
i have tested it not only with one browser but with more.

As i said before i have created a module using pagebuilder, not through the component.

If you would like to have a look, right now i have updated the live site to 1.2.2 and latest params.

The link is Here

As you can see the map doesnt even show the address which is in Greece.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Problem with latest update 1.2.0 and google map. 03 Mar 2016 20:13 #33048

  • atg1967
  • atg1967's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 78
  • Thank you received: 1
OK i found what the problem was,

In the advanced section i had the Activate Content Plugins set to YES and that is what was causing the problem, i switched it back to no and now the map is showing ok.

But i am curious, is it logical for it to react this way ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Problem with latest update 1.2.0 and google map. 03 Mar 2016 20:34 #33049

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 20919
  • Karma: 423
  • Thank you received: 2648
ah ok ! I have the same issue
I have tested with the module, but if I don't activate the option it works ;)

I will check why this happen

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.271 seconds

Fast and powerful creation, customizable and responsive.

Read More

Qui est en ligne

We have 559 guests and one member online