Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: slideshow doesn't appear

slideshow doesn't appear 09 Jan 2013 21:45 #8012

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 23363
  • Karma: 427
  • Thank you received: 2946
I don't know, what I see in your code is this line :

retromedia/cache/gk/ac8e5b939d6fbae2303a6d748a1a1261.js.php


this is what I'm talking about, and this stores all the JS files so I can't see anything and can not debug
Joomlack Webmaster and Developer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

slideshow doesn't appear 13 Jan 2013 19:20 #8050

I sent you a message on twitter. I'm glad to see your website is back on :)

Attached you'll see the file you mentioned above so you can take a look.


Please let me know what to do next and thanks for all your support.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

slideshow doesn't appear 14 Jan 2013 09:36 #8058

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 23363
  • Karma: 427
  • Thank you received: 2946
you don't need to send me the file, I can see it on your site
then I will be more clear :
you are using a framework template, due to this I can't help more. I'm quite sure that there is a JS conflict between the jquery libraries.
Sorry
CEd
Joomlack Webmaster and Developer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

slideshow doesn't appear 18 Jan 2013 16:26 #8166

I have used Slideshow CK on three customer sites recently. It has worked fine up until now. Joomla 2.5.8, Slideshow CK 1.1.6. Now, I realised that it has just stopped working on two sites. Only the revolving 'loading' icon shows. The sites have entirely different templates (Oneweb on one and Shape5 "New Vision" on the other). On a third site (also Oneweb) works perfectly. The to problematic sites are on the same service provider's webhotel, the third site on a different webhotel.

I have tried to disable JQuery in the module. No help. Jquery is not loaded in the template, at least not in Oneweb where you can select it in the settings. I have tried to install the jquery easy plugin. If I activate it the entire div containing the slideshow disappears. So no help there either. The images are correctly where they should be.

The problem probably started a few days ago and probably "just by itself" - nobody has touched the administrator or made any updates or installations on these sites as far as I know. Can it be some settings/updates on the server causing this? One of the problem sites is running php 5.2.17 and the other php 5.3.3, so the php version is not the problem.

Help!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

slideshow doesn't appear 18 Jan 2013 16:28 #8167

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 23363
  • Karma: 427
  • Thank you received: 2946
Hi
please give me your url
Ced
Joomlack Webmaster and Developer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

slideshow doesn't appear 18 Jan 2013 16:30 #8168

Please Log in or Create an account to join the conversation.

slideshow doesn't appear 18 Jan 2013 16:32 #8169

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 23363
  • Karma: 427
  • Thank you received: 2946
stromwind >> try to deactivate the jblibrary plugin

EDIT : same on vaasaball
Joomlack Webmaster and Developer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Last edit: by ced1870.

slideshow doesn't appear 18 Jan 2013 16:34 #8170

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 23363
  • Karma: 427
  • Thank you received: 2946
Joomlack Webmaster and Developer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

slideshow doesn't appear 18 Jan 2013 16:35 #8171

Yes, Thank You! That worked. Jlibrary disabled and Slideshow CK jquery loaded.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

slideshow doesn't appear 18 Jan 2013 16:36 #8172

Confirmed also on the other site. Thank You for extremely fast response and help!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.282 seconds

Fast and powerful creation, customizable and responsive.

Read More

Qui est en ligne

We have 629 guests and no members online