Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: I upgraded to joomla 3.7.1 and Slider disappeared

I upgraded to joomla 3.7.1 and Slider disappeared 23 May 2017 09:13 #42425

  • fmatey
  • fmatey's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 9
  • Thank you received: 1
I have the latest version of Slideshow CK and I upgraded to joomla 3.7.1 and the two sliders I have in the home have disappeared ( www.ibv.org )

Now, I do not have js errors and the sliders are missing


Any ideas?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

I upgraded to joomla 3.7.1 and Slider disappeared 23 May 2017 09:19 #42426

  • fmatey
  • fmatey's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 9
  • Thank you received: 1
In another web habitat.ibv.org/ the slider is ok ...


....confused...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

I upgraded to joomla 3.7.1 and Slider disappeared 23 May 2017 10:40 #42431

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Away
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 21348
  • Karma: 427
  • Thank you received: 2699
Hi again
thank you for opening a new thread :)

as said before there is no inline script loaded in your page www.ibv.org/en/

please try with the template protostar to see if it works.
Do you have a tool installed to defer the scripts or something like that, that could be in cause ?
CEd

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

I upgraded to joomla 3.7.1 and Slider disappeared 23 May 2017 14:33 #42442

  • fmatey
  • fmatey's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 9
  • Thank you received: 1
In Protostar ( www.ibv.org/acceso ) i have a js error in template.js.... (TypeError: $(...).tooltip is not a function) :pinch:

The inline script loaded is:
	<script>
;jQuery(document).ready(function(){
			new Slideshowck('#camera_wrap_441', {
				 height: '33%',
				 minHeight: '150',
				 pauseOnClick: false,
				 hover: 1,
				 fx: 'simpleFade',
				 loader: 'pie',
				 pagination: 0,
				 thumbnails: 1,
				 thumbheight: 50,
				 thumbwidth: 150,
				 time: 7000,
				 transPeriod: 1500,
				 alignment: 'center',
				 autoAdvance: 1,
				 mobileAutoAdvance: 1,
				 portrait: 0,
				 barDirection: 'leftToRight',
				 imagePath: '/modules/mod_slideshowck/images/',
				 lightbox: 'mediaboxck',
				 fullpage: 0,
				 mobileimageresolution: '0',
				 navigationHover: true,
					mobileNavHover: true,
					navigation: true,
					playPause: true,
				 barPosition: 'bottom',
				 responsiveCaption: 0,
				 container: ''
		});
}); 

	</script>
The first ";" ?????

I've manually loaded this script into the head of my template and the slider comes out:
<script type="text/javascript">
	        jQuery(document).ready(function(){
	            new Slideshowck('#camera_wrap_373', {
	                 height: '46%',
	                 minHeight: '150',
	                 pauseOnClick: false,
	                 hover: 1,
	                 fx: 'simpleFade',
	                 loader: 'pie',
	                 pagination: 0,
	                 thumbnails: 1,
	                 thumbheight: 75,
	                 thumbwidth: 100,
	                 time: 7000,
	                 transPeriod: 1500,
	                 alignment: 'center',
	                 autoAdvance: 1,
	                 mobileAutoAdvance: 1,
	                 portrait: 0,
	                 barDirection: 'leftToRight',
	                 imagePath: '/modules/mod_slideshowck/images/',
	                 lightbox: 'mediaboxck',
	                 fullpage: 0,
	                 mobileimageresolution: '0',
	                 navigationHover: true,
	                    mobileNavHover: true,
	                    navigation: true,
	                    playPause: true,
	                 barPosition: 'bottom',
	                 responsiveCaption: 0,
	                 container: ''
	        	});
	    	}); 
    </script>

It's the small slider..

Any idea why it does not load the script inline?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

I upgraded to joomla 3.7.1 and Slider disappeared 23 May 2017 15:04 #42443

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Away
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 21348
  • Karma: 427
  • Thank you received: 2699
using Protostar, the script is loaded
you can try to disable the cookies_alert and yt_shortcodes, and see if there is something better

I can not tell you what is in cause, but as it loads the script in protostar we can suppose that your template is in cause for that

now on your page, the website is offline so I can not see more
The following user(s) said Thank You: fmatey

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

I upgraded to joomla 3.7.1 and Slider disappeared 23 May 2017 15:04 #42444

  • fmatey
  • fmatey's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 9
  • Thank you received: 1
In another site, I have solved it in the same way .... well I have patched it :whistle:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

I upgraded to joomla 3.7.1 and Slider disappeared 23 May 2017 15:06 #42445

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Away
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 21348
  • Karma: 427
  • Thank you received: 2699

The first ";" ?????

also this does not come from me

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

I upgraded to joomla 3.7.1 and Slider disappeared 23 May 2017 15:24 #42446

  • fmatey
  • fmatey's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 9
  • Thank you received: 1
My website is already online. I had to change the id of #camera_wrap_id by language.

I'm investigating, I will report ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

I upgraded to joomla 3.7.1 and Slider disappeared 23 May 2017 15:32 #42447

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Away
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 21348
  • Karma: 427
  • Thank you received: 2699
oh yes, because of the login page I thought that it was offline, my bad :)
have you tried to disable the yt_shortcodes ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

I upgraded to joomla 3.7.1 and Slider disappeared 24 May 2017 10:51 #42450

  • fmatey
  • fmatey's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 9
  • Thank you received: 1
Hi ced,

I have disabled the shortcodes and the slider is still missing.

I have two identical websites that in one the slider works and in the other it does not:

Slider OK -> deporte.ibv.org/

Slider KO -> automocion.ibv.org/

I'm looking for differences :blink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.226 seconds

Fast and powerful creation, customizable and responsive.

Read More

Qui est en ligne

We have 541 guests and 3 members online