Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Links

Links 16 May 2017 14:07 #42096

ced1870 wrote: the screenshot that you show me with the missing title is an old interface
you can see it, no title, no "ON/OFF" button, no dates options, etc

you have a problem here, you must check that the files of the module are correctly updated


That's what I am saying. This happens ONLY on Joomla 3.3. Same module package on other joomla version works fine.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Links 16 May 2017 14:18 #42099

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 21321
  • Karma: 427
  • Thank you received: 2694
this is not a problem from the module but on your server, the fact is that your module is not up to date

try to replace the files manually with FTP

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

Links 16 May 2017 14:39 #42101

Hi Support,

I don't think you understood. I said this could be a joomla 3.3 issue. Your module (latest version) works fine with 3.4,3.5,3.6 and 3.7.

See below for your reference. I uploaded the updated package as requested only to get same issue.

Files updated


Still no "Title" field

Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Links 16 May 2017 14:44 #42102

To mention, I have downloaded your latest module version 1.4.42.
That is the version I am working with.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Links 16 May 2017 15:48 #42105

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 21321
  • Karma: 427
  • Thank you received: 2694
this is strange

stupid question : are you sure to work in the correct folder on your server ? I ask, because I already had some people that had this problem

do you have an url of your website that is not working ?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

Links 17 May 2017 03:19 #42128

ced1870 wrote: this is strange

stupid question : are you sure to work in the correct folder on your server ? I ask, because I already had some people that had this problem

do you have an url of your website that is not working ?


Haha yes, I can confirm I am in the correct folder.

Matter of fact, I do have a website that is using an older version of slideshow CK with Joomla 3.3, but it's a live website so we cannot make any changes until low traffic.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Links 18 May 2017 08:51 #42219

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 21321
  • Karma: 427
  • Thank you received: 2694
ok, can you try to clear your browser cache ?
I summarize the problem :
On localhost, 2 websites
one is working the other one is not working and seems not up to date

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer
Time to create page: 0.317 seconds

Fast and powerful creation, customizable and responsive.

Read More

Qui est en ligne

We have 453 guests and no members online