Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Cloned slideshow module not works fine

Cloned slideshow module not works fine 27 Nov 2016 09:57 #39000

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 20917
  • Karma: 423
  • Thank you received: 2648
yes the trigger must be in your website because this is an event that tells "when click on the tab, init the slider width"
the new event is now in the slidehow script so this method can be used in many scenarios :)

for the https, please remind me what is the problem, I see your first post where you talked about it but I missed it and I don't see anything (may be it missed an image in your post ?)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

Cloned slideshow module not works fine 27 Nov 2016 10:15 #39001

  • sunny
  • sunny's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 36
  • Thank you received: 3
Hi cEd.

Thanks for clarifying this.

The https is not important issue of course and dont care for it so much to be honest.
But we want the perfection dont we ?! :)
So here what I was saying: prntscr.com/dcbjbz , the images you have there are triggred with http so it breaks the https layout at the backend of Joomla.

You havent reply me about the css issue I have with the width of the thumbnails which I have solve temporarly with set:
.camera_thumbs_cont ul {
width: 1320px !important;
}

Thanks
Theo

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Cloned slideshow module not works fine 27 Nov 2016 10:19 #39002

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 20917
  • Karma: 423
  • Thank you received: 2648

But we want the perfection dont we ?! :)

right ! :) I see the problem now, thanks

for the FTP access, you can send it to me here
www.joomlack.fr/en/contact

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

Cloned slideshow module not works fine 16 Sep 2018 09:13 #49468

  • sunny
  • sunny's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 36
  • Thank you received: 3
Hello.
A reminder , even 2 years later :) , still the small issue with the https is there: prntscr.com/kuygyv
the images you have there are triggred with http so it breaks the https layout at the backend of Joomla.

Also I m still having the issue with the last thumbnail goes down but I think that needs more time to solve it so I better reduce the number of the slides right ? :)
Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Cloned slideshow module not works fine 16 Sep 2018 17:48 #49470

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 20917
  • Karma: 423
  • Thank you received: 2648
Hi
for the https, you can reinstall the 1.4.54 version, I have fixed this
for the thumbs, unfortunately this is depending on other CSS rules and this is specific to every website.

you have previously solved this with
.camera_thumbs_cont ul {
width: 1320px !important;
}
you must use this value to control the bar, increase it if you want more thumbs

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer

Cloned slideshow module not works fine 16 Sep 2018 20:27 #49471

  • sunny
  • sunny's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 36
  • Thank you received: 3
Hello.
Thanks for the fixing of the broken https !
Now I see the css rule , I have modify it to my needs
It will be nice not to be depended of other css rules as now for example in the English version of the site which I have less slideshow I am taking something like this: prntscr.com/kv4pjn .

Also one thing that I dont know how to solve it .
When I m clicking on the 2nd tab prntscr.com/kv4oci the thumbnails are not show and I cant find the css problem !
If you please can take a look ( www.house4you.gr ) ?
Thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Cloned slideshow module not works fine 17 Sep 2018 10:31 #49487

  • ced1870
  • ced1870's Avatar
  • Offline
  • Administrateur
  • Administrateur
  • Posts: 20917
  • Karma: 423
  • Thank you received: 2648
you can target each slideshow using its ID like this :
#camera_wrap_88 .camera_thumbs_cont ul {
width: 1320px !important;
}

for the thumbs, I see a problem with the margin bottom. Not sure why this happens here, I have to check by my side
for now you can add this rule in your css, until I fix it
.camera_wrap {
    margin-bottom: 90px !important;
}
The following user(s) said Thank You: sunny

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Joomlack Webmaster and Developer
Time to create page: 0.201 seconds

Fast and powerful creation, customizable and responsive.

Read More

Qui est en ligne

We have 323 guests and one member online